Králik János EV.
Hardware - Software Adatmentés
Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,

E-mail: info@ssd-mentes.hu

Adatmentését csomagban is eljuttathatja hozzánk. Nagyon fontos, hogy megfelelően legyen becsomagolva, és a szerződést (adatlapot) pontosan kitöltve mellékelje a drive-hoz. Más által már megbontott drive-ot ilyen módon nem veszünk át. A bontott drive-ok csak személyesen Átvételi helyen adhatóak le.

A csomagos leadási módot azoknak tudjuk ajánlani, akiknek a személyes leadás nehézséget okoz, pár nappal hosszabb mentés (szállítási idők) nem probléma.

Csomag esetén a leadás menete:

1. Böngészőjének segítségével kell kitöltenie az internetes regisztrációs oldalt. Nyilvántartásunk az itt megadott e-mail címre küld egy megerősítő levelet, amiben egy link található. Arra kattintva tudja jelentkezését érvényesíteni.
2. Csak az érvényesített regisztrációk kapnak szállítási azonosítót. Erről újabb e-mailt küld rendszerünk. Ennek a levélnek segítségével tudja böngészőjén keresztül regisztrációját kinyomtatni (a levél tartalmazza a szükséges linket). A kinyomtatott regisztrációs lap az interneten keresztül kötött szerződés, melyet alá kell írnia.
3. Az aláírt szerződést a drive mellé kell csomagolnia. Célszerű a drive-ot antisztatikus zacskóba tenni, majd körbe 5-8 cm-es szivacsba ágyazni, és az egészet erős kartondobozban hézagmentesen elhelyezni. A szerződés elválaszthatatlan részét képezik az árlista, és a vállalási feltételek is. A csomagon kívül is tüntesse fel a szállítási azonosítót!
4. A csomagot kérjük Postán, futárszolgálaton, vagy egyéb úton juttassa el hozzánk. A szállítási költségek Önt terhelik. A postai cím költözés miatt változik! Minden esetben előzetes telefonos egyeztetés szükséges!
5. A beérkezés után nyilvántartásunkban rögzítjük a mentést. A nyilvántartásból készített adatmentési szerződést PDF formátumban, e-mailben küldjük el. Itt végleges munkaszámot kap, hozzákapcsolva az először megadott szállítási azonosítóhoz. A későbbiekben a végleges munkaszámmal tud hivatkozni a mentésre.
6. A behozott mentendő eszköz nem lehet a céleszköz is, vagyis sikeres mentés során mentett adatokat a behozott mentendő eszközre nem másoljuk. Az adatok visszaadásához szükséges adathordozót a mentés után egyeztetjük Önnel.

FIGYELEM! A teljes kapcsolattartás személyes, így az első e-mail feladásától már kollégáinkkal tartja a kapcsolatot. Megpróbálunk levelére minél hamarabb válaszolni, és ha kérdése is van, arra minél kielégítőbb választ adni.
Adatmentés - Králik János EV.- flash - SSD - pendrive
Copyright© 2000-2022