Králik János EV.
Hardware - Software Adatmentés
Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,

E-mail: info@ssd-mentes.hu

MUNKAFOLYAMAT:

A sérült adathordozót az Átvételi helyeken tudja leadni adatmentésre, vagy csomagban is eljuttathatja hozzánk. Az Árlistában meghatározott feltételekkel megkötik Önnel az Adatmentési Szerződést. Az adatmentés és szerződéskötés feltételei az Általános Vállalási Feltételekben olvashatóak.

A sérült adathordozót a Központi Adatmentéses Laborba szállítjuk, ahol a vizsgálat után elkezdjük a mentést, ha annak technikai és szerződéses feltételei biztosítottak.

Az adatmentés során a feladat bonyolultságától függően lehet benne tisztaszobában végezendő mechanikai javítás, elektronikai javítás, alkatrész beszerzés, software-es mentés, fejlesztés, alvállalkozó megbízása speciális esetekben, és ezeknek bármilyen kombinációja.

A kész mentés visszaszállításra kerül az Átvétel helyére, Önt értesítjük, hogy a mentés elkészült, és az átvételi helyen azt ellenőrizheti amennyiben annak technikai feltételei adottak. Az eredeti adathordozók akkor kerülnek az egyeztetett Átvételi helyre, ha annak technikai és szerződéses feltételei együttesen adottak. Amennyiben az adatmentés nem 100%-os, és van lehetőség másik módszerrel is a mentést megkísérelni, akkor az Önnel történt egyeztetés után a mentést másik módszerrel is megpróbáljuk. Az élet sok területére igaz az, hogy a végcélt több úton is el lehet érni. Ez igaz az adatmentésre is oly módon, hogy a különböző utak hasonló, de nem azonos végeredményhez vezethetnek. Ezért van arra esély, hogy időnként másik módszerrel megismételt adatmentés során új, vagy az előző mentéskor hibásan mentett adatok hibátlanul kerüljenek mentésre.

Nem 100%-os mentés esetén a mentésre sikeres, és minimális díjat is megadunk. A kettő között változik a végár a sikeresség arányában.

Ha az adatmentés kész vagy nincs további mentésre esély, akkor a mentés átadásával és a végszámla kiállításával az adatmentés lezárásra kerül. Ha van további mentésre lehetőség, akkor az eddig elvégzett mentés rendezése után folytatjuk az adatmentést másik módszerrel.

Az eredeti eszközt alkatrész felhasználása nélküli mentés esetén a mentés ellenőrzése után adjuk vissza, vagy a mentés átadásakor a Megbízó felelősségére. Amennyiben alkatrészt kellett felhasználnunk, az eszközt eredeti állapotba való visszaállítása után adjuk csak át, melynek költségét a mindenkori árlista tartalmazza.

A biztonsági másolatok az Általános Vállalási Feltételekben maghatározott határidők lejárta után törlésre kerülnek.

2014. június 12.
Adatmentés - Králik János EV.- flash - SSD - pendrive
Copyright© 2000-2022